24 March 2009

My CheecKy BOy...

Now..Mysupertihi turned 1 yr 3 mos ..alhamdulillah cepat anak mama membesar..
He is growing up well and knows a lot of things ,kadang² benda yg diimiginasi itu tak terfikir pun mama..



Driver lorii kecik...tutt..tuttt.. ni dah xde kejelar..

Muka happy sebab berjaya terbalikkan anak² Mr.Bear ..Muahaha



Tihi you're so naughty...notty..notty..YA..ini salah satu hobi tihi yg paling disukai... MENGEMAS!!



Papa kalo nak cari remote TV atau kunci dan segala bagai silalah ke boot si kecik tur


Alamak kecik lar kete ni...Mr Bear im sorry i've to kick you off my car...bye²


Some of the routine maintenance checks everone should do


Lampu OK..



Hoorayyy....now I can drive..wanna ride?








3 comments:

Pinky Angel said...

Tihi makin ensem laa.. muahss..muahss utk TIhi.

p/s: Mama Tihi dah terer guna picasa nampaknya.. hehe

norfaisza said...

Tihi yg ensem+comot lar..hehe
Insyaallah kalo takde aral aku pi majlis akikah Kimi..Jgn lupa upload pics Kimi byk²..

**picasa aku dah d/load tp belum upload kt sini lg..ni aku guna photoscape...hehe..wehh tqvm bout the picasa tu..cayang ko..

Pinky Angel said...

yeayy..leh jmpa tihi lg nanti..
dtg tau.. bwk hubby.xpnh beramah mesra dgn zaki ko lg ni.

picassa sama je lbh kuang ngan photoscape tu..

cayang ko gak! ;p