22 April 2010

Semuanya di hujung jariii....

Lama betol blog ni tak berupdate.Macam takde idea jer nak tulis..tapi kalo blogwalking bukan kemain,kalo ader award blogwalking tegar confirm dapat...

Okiee sekarang ini sangat hepiiii kerana sudah boleh surfing-blogwalking-facebooking-blogging anytime anywhere...hepi makkk...tak perlu lagi nak tunggu wifi connection,stx zone dan yang sewaktu dengannya ..heheee sbb sy telah melanggan celcom data package RM38 sungguh mudah ,murah dan berbaloi-baloi.

As for me data RM38 ni OK sbb just nak browse through mobile. Kalo nak guna PC atau laptop tak recommend OK...speed dia 128 kbps .The data is limited to 500MB per month. If you exceed this data limit, you will experience slower speed for the month. Kini semuanya dihujung jari jer...huhu... kalo sebelum ni bayar bil untuk data jer dah seratus lebih sebulan.. itu baru sebulan..kalo berbulan-bulan mau bengkok poket laki haku ..

Thank laling hubby sbb belikan handphone E-series ni. Mmg sangat bestlar for internet use and 2 thumbs up for the pics yang sangat clear...walaupun x boleh lawan dengan kuality compact camera tp senang nak usung ke sana sini...mudah... all in one... oh yerr...entry kali ini ditulis via hp..see..mudahkan ...ekeke...

Dan yang paling best sekali ialah
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




WOW....thank you CELCOM i lap you.....
Best tak??
Apa lagi jomlar beramai-ramai subcribe CELCOM DATA...berbaloi-baloiii...

2 comments:

Pinky Angel said...

tanak.. hahahahhaaa..

norfaisza said...

tanak udah...tp kalo compared to others cel*com bb still cheaper what...hehe...